Velkommen til Bred Murerforretnings hjemmeside

På denne side kan du læse om Bred Murerforretning og firmaets politik Selvfølgelig også om de to drivende krafter i firmaet.  

 Bred Murerforretning

Bred Murerforretning startede op 1. december 2008 og har siden været i fuld beskæftigelse. Murerforretningen startede op som en enmandsvirksomhed, men efter som efterspørgslen og opgavernes størrelse er vokset i takt, er firmaet udvidet med to mand.

 

Hos Bred Murerforretning kan du forvente at få udført et professionelt stykke arbejde, hvor service og kvalitet er nøgleord.

 

Murermester
Leif Pedersen

Er født i 1955 og opvokset i Vissenbjerg på fyn. Efter en periode på to år som matros, der bragte ham vidt omkring vendte Leif hjem til Danmark og uddannede sig til murer. Inden Leif valgte at starte Bred Murerforretning, havde han de sidste 15 år arbejdet for en større entreprenør som byggeleder inden for industri og svinebyggerier.

Firmaets politik

Vores holdning er, at alt murerarbejde skal være af bedste kvalitet, og alle kunder skal have optimal service. For at leve op til vore forretningsprincipper om at være et ansvarsbevidst og dynamisk firma, sætter vi en ære i at aftaler altid overholdes. Vi betragter det som en tillidserklæring, når en kunde vælger os. Det er ikke bare mursten, men folks fremtidige hjem, der er vores arbejdsområde. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre et perfekt resultat og realisere vore kunders ideer og drømme.

Dennis Sandahl Pedersen

Er født i 1979 og søn af Leif Pedersen. Dennis stod i lærer som bygningsstruktør hos Henning Hindsgaul. Efter uddannelsen har han arbejdet inden for byggeri i 13 år, hvoraf han startede i firmaet i 2010